top-kommende-spil-til-pc-2020

Top 5 Kommende Spil til PC i 2020

2018 og 2019 har været nogle særdeles gode år for gamingindustrien. Flere gode computerspil er udkommet, og det ser ud til at fortsætte næste år. Her får du en oversigt over de mest lovende spil til PC i 2020!

1. Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Will of the Wisps

Allerede i begyndelsen af året - den 11. februar - udgives Ori and the Will of the Wisps. Det bliver dermed en af de første store udgivelser i 2020, og der er meget at se frem til.

Spillet fungerer som en opfølger til Ori and the Blind Forest: Et populært spil som du sikkert har hørt om, og som du måske selv har spillet. Blind Forest blev udgivet i 2015, så dette spil har altså været godt fem år undervejs. For nyligt udgav udviklerne en trailer, der viser spillets gameplay. Den giver et godt indtryk af de grafiske elementer. Allerede nu ser spillet ganske underholdende ud, men vi må selvfølgelig vente til februar 2020 med at prøve spillet og se historien an. Det virker meget lovende!

2. Gods & Monsters

Gods & Monsters

Gods & Monsters står til at komme kort efter Ori and the Will of the Wisps. Det er endnu et spil, som mange gamere ser frem til, og nu skal vi snart ikke vente ret meget længere!

Det er et open-world eventyrspil med en utrolig smuk grafik. Så meget kan vi allerede sige, efter at have set spillets trailer, der er blevet udgivet. Spillet inddrager den klassiske græske fortæller Homer, som er storyteller i Gods & Monsters.

Nogle anmeldelsessider nævner, at Gods & Monsters ligner The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Og selvom vi godt kan se sammenhængen, så kan vi også se, at dette spil bringer meget unikt med sig, og derfor skal det nok blive en vanvittig oplevelse at komme i gang med det.

3. Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot

Der er efterhånden blevet udgivet en del Dragon Ball spil igennem årene - endda til alle mulige konsoller. Men meget tyder på, at denne udgivelse kommer til at skille sig ud fra mængden. Dragon Ball Z: Kakarot udgives til både PC, PS4 og Xbox i begyndelsen af 2020, selvom vi endnu ikke kender til en præcis dato.

Alt tyder på, at det bliver den udgave af Dragon Ball, der har den bedste grafik indtil videre. Det er et actionspil, hvor spilleren følger Kakarot/Son Goku i et klassisk eventyr, hvor der stilles mange opgaver undervejs. Det er altså ikke udelukkende et kampspil, som så mange andre spil i Dragon Ball-serien er.

Vi ser frem til det, og det er der med sikkerhed også mange Dragon Ball-fans, der gør. Forhåbentligt bliver det noget særligt!

4. Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers

Superhelte har taget verden med storm. Bogstaveligt talt. Inden for film er superheltehistorier mere populære end nogensinde før, og der udgives også flere og flere spil med de klassiske superhelte.

I Marvel’s Avengers får du mulighed for at spille med den kendte gruppe af superhelte, som blandt andet inkluderer Iron Man, Thor, Captain America, Hulk og Black Widow. Historien bag spillet er tilsyneladende, at gruppen opdeles, og at du igennem diverse opgaver skal sørge for at få dem samlet igen - naturligvis med masser af action undervejs!

Spillet er sat til at komme den 15. maj 2020. Allerede nu kan du skrive datoen ind i kalenderen, og du kan spille Avengers uanset hvilken konsol du bruger. Det kommer naturligvis til PC - men også til PS4, Xbox og den nye streamingtjeneste Stadia!

5. Empire of Sin

Empire of Sin

Det sidste spil, som vi nævner i denne omgang, er Empire of Sin. Et spil der på mange måder er anderledes end de andre spil, som vi har nævnt. Det henvender sig især til spillere, der er vilde med strategi og som godt kan lide at bygge et imperium op.

Empire of Sin foregår i USA’s prohibition tid. Dengang var alkohol forbudt, men der blev smuglet med det i massevis, og flere gangstere blev kendte. Som spiller skal du tage over for én af 14 mafiachefer. Det bliver derefter din opgave at bygge imperiet og etablere dig som den mest indflydelsesrige boss under denne kendte æra i USA.

Vi ved endnu ikke, hvilken dato spillet udkommer, men det er sat til 2020. Der er allerede en trailer ude, så her kan du få det første indtryk. Grafik, musik og historie virker alt sammen til at være i top!

Flere udgivelser kan blive annonceret

Mange spil er allerede blevet annonceret for 2020. Men der kan være endnu flere på vej, og vi er næsten sikre på, at der vil blive meldt om endnu flere spil, som tiden skrider frem.

Derfor kan dette ses som en midlertidig top 5. En liste over de spil, som vi allerede ved, at der udkommer i det kommende år. Det kan nemlig sagtens vise sig, at andre udgivelser dukker op og viser sig at være fantastiske. Det er en god ting ved gaming - der er altid noget nyt på vej, og på forhånd er det svært at sige, hvilke spil der bliver de bedste. Men noget som vi allerede kan se er, at ovenstående spil i den grad er lovende!

Streaming af spil kan blive stort

I 2020 forventes det, at streamingtjenester vil blive store inden for gaming. Med tjenester som Google Stadia, XCloud, Shadow og flere, kan det formentligt vende op og ned på markedet. I hvert fald er der mulighed for, at der sker noget helt nyt. Og det bliver interessant at følge.

Formentligt vil det blive sådan, at du for en fast månedlig pris kan få et abonnement og spille ubegrænset - i det udvalg, der nu engang tilbydes. Men hvordan disse tjenester helt præcist kommer til og fungere, og om det egentlig kan betale sig rent økonomisk at benytte dem, det må tiden vise sig. Indtil da er det en god idé at købe spillene selv, da du får et engangsbeløb kan spille et spil helt ubegrænset.

Vil du spille allerede nu?

De spil, der er nævnt i denne artikel, kommer ikke på gaden før i 2020. Men det betyder ikke, at du skal kede dig indtil da. Du kan i stedet se nærmere på nogle af de bedste spil på markedet lige nu. Læs for eksempel vores artikel med de bedste spil i 2019. Her kan du få lidt inspiration, når det gælder de spil, der allerede er på markedet, men som samtidig er forholdsvis nye.

Der er sket meget inden for gaming over de sidste par år. Spilkvaliteten har aldrig været højere, og alt tyder på, at det vil fortsætte. Vi ser frem til at spille udgivelserne i 2020, og hvis kvaliteten viser sig at være på samme niveau som spillene i 2018 og 2019, så ser det rigtigt godt ud!